info@ozden.nl
020-4681300

Kleding zeefdrukken in Amsterdam

Kleding zeefdrukken in Amsterdam

Heeft u een kleurrijke print die u op een t-shirt net zo krachtig wilt laten uitkomen als op papier of een computerscherm? Moeten de mensen thuis voor de tv onmiddellijk getrokken worden door de tenues van uw sportclub? Dan is zeefdrukken een geschikte methode voor u. Bij zeefdrukken worden kleuren in een dikke verflaag met veel kracht op kleding of ander kleding gedrukt. Daarom komen de kleuren bij kleding zeefdrukken erg goed uit.

Kleding zeefdrukken laat u in Amsterdam doen bij Özden Fashion: de ervaren kleermakerij én drukkerij, waar ze alles weten wat van kleding en druktechnieken.

Zeefdrukken Amsterdam: grote oplagen, snel geleverd

Özden Fashion staat in Amsterdam bekend als een drukkerij die snel is in kleding zeefdrukken. Grote oplagen van een paar honderd stuks heeft u al binnen een paar weken in huis.

Kleding of kleding zeefdrukken is bij uitstek een methode die zich goed leent voor grote oplagen. Dat zit zo: de meeste tijd en kosten zitten bij kleding zeefdrukken in de vervaardiging van het drukraam. Dat is het sjabloon waarmee we uw kleding uiteindelijk zeefdrukken. Voor het drukraam betaalt u eenmalig een bedrag, ongeacht de hoeveelheid kleding die u laat zeefdrukken. Hoe groter de oplage, hoe voordeliger zeefdrukken dus is.

Een voordeel: wij bewaren uw drukraam. Dus mocht u door uw oplage heen zijn, dan kunnen wij altijd nieuwe kleding zeefdrukken met hetzelfde drukraam.


Kleding zeefdrukken: duidelijk én slijtvast

Kleding zeefdrukken geeft een duidelijk en dekkend resultaat dat ook nog eens erg slijtvast is. Onze zeefdrukken kunt u tot veertig graden probleemloos in de wasmachine wassen. Dit komt omdat de verf dik en met veel kracht op het kleding wordt geperst. Kleur voor kleur, want voor iedere kleur wordt een aparte zeef gemaakt. Zeefdrukken is daarom vooral geschikt voor duidelijke, niet al te gedetailleerde afbeeldingen. Voor hele gedetailleerde afbeeldingen of foto's adviseren wij daarom andere drukmethoden, zoals DTG(Direct to garment) of transferdruk.

Verschillende vormen en stoffen zeefdrukken

Kleding en andere kledingvormen die je op een vlakke ondergrond kunt leggen zijn het makkelijkst te zeefdrukken. Dat betekent niet dat petjes of tassen niet voor deze prachtige techniek in aanmerking komen. In onze drukkerij weten wij altijd een mouw te passen aan uw wensen. Wij zeefdrukken alle soorten kleding.

Heeft u een ontwerp dat u deze maand nog op een grote partij kleding gedrukt wilt zien? Neem contact met ons op.