Ozden Fashion Amsterdam

Kleding Borduren

Kleding Borduren Amsterdam

Heeft u een restaurant of café en wilt u laten zien dat u staat voor kwaliteit? Zit je bij een studentenvereniging en wil je met uw dispuut tiptop voor de dag komen in het nieuwe collegejaar?  Een goede uitstraling zit hem in de details. Kleding laten borduren is dé manier om u en uw collega’s of teamgenoten de chique uitstraling te geven die uw bedrijf, sportploeg of jaarclub verdient.

Jaren ervaring

Wij zijn kleermakers met een schat aan ervaring in huis.

Wij weten alles van kleding

Gedetailleerde logo's en teksten? Wij deinzen niet terug!

Korte levertijd, lage kosten

Wij hanteren korte levertijden hebben en scherpe prijzen.

Ozden Fashion - Kleding Borduren

Wat ons uniek maakt!

Ervaren specialisten uit Amsterdam en omstreken.

Trui Borduren | Özden Fashion NL

Logo's Borduren: Gepersonaliseerd Ontwerp

Wij borduren kleding machinaal. Dat betekent niet dat kleding borduren geen echte ambacht is. Bij de keuze van de materialen en naalden komen onze kleermakersogen steevast van pas. We borduren kleding op een verfijnde manier, met oog voor detail.

Teksten Borduren: Jouw Ontwerp, Onze Expertise!

Teksten borduren, zelfs als die tekst aan elkaar geschreven is. Dat geeft extra mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld contact- of adresgegevens kwijt op uw werkpolo. Of een motto of overwinningskreet om het teamgevoel van uw sportploeg te vergroten.

Duurzaam Borduren Professionele Uitstraling op de Werkvloer

Kleding borduren is dé manier om duurzaam en slijtvast logo’s op (werk)kleding te drukken. Veel van onze klanten zijn ondernemer in bijvoorbeeld de bouw of het stratenmaken. Zwaar werk. Hun werknemers zijn gebaat bij stevige, slijtvaste werkkleding dat tegen een stootje kan

Slijtvast Borduren: Kwaliteit Gegarandeerd

Wij borduren logo’s en contactgegevens op overalls, werkjassen en werkbroeken. Vaak wordt hiervoor gebruik gemaakt van polyester garen. Polyester kun je tot 95 graden wassen. Hoe versleten de werkkleding van uw werknemers ook zijn, ons borduurwerk blijft goed leesbaar

Bedrijfskleding Borduren | Özden Fashion NL

Kleding geschikt voor borduren

Bij Özden bieden we een uitgebreid assortiment sportkleding dat volledig kan worden gepersonaliseerd met uw eigen ontwerpen en logo’s. Met onze twee websites vol catalogi kunt u kiezen uit een breed scala aan kledingstukken, variërend van sportshirts en trainingsbroeken tot jassen en accessoires, allemaal geschikt om te worden borduurt met uw unieke ontwerpen.

Borduren is een uitstekende keuze voor diverse soorten werkkleding, zoals jassen, shirts, petten, en zelfs sokken. Deze techniek biedt een duurzame en professionele afwerking die lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

Of je nu kiest voor een subtiele plaatsing van je logo op een borstzak, of een opvallende borduring op een rugpaneel, wij zorgen ervoor dat jouw werkkleding er altijd perfect uitziet.

 

Verhoog de Zichtbaarheid van Jouw Merk met Geborduurde Werkkleding

Verhoog de zichtbaarheid van jouw merk met geborduurde werkkleding. Perfect voor zowel interne als externe representatie, onze borduurwerkjes helpen jouw bedrijf op te vallen. Door werkkleding te borduren met je bedrijfslogo, naam of slogan, creëer je een professionele uitstraling die vertrouwen wekt bij klanten en partners. Daarnaast versterkt het de eenheid onder je medewerkers.

Populaire Producten uit Eigen Voorraad

Bekijk onze catalogus voor de mooiste en hoogwaardige kleding uit eigen voorraad.
Direct bedrukt of geborduurd, snel geleverd en scherpe prijs.

Bekijk al onze producten:

Gratis prijsaanvraag

Wij kunnen alles vakkundig borduren!

Kleding borduren hoeft niet lang te duren. Wij staan bekend om onze snelle levertijd. Grote oplagen kunnen wij al binnen 1 week leveren. Op grond van de grootte van de oplage, de vorm en kleuren van de te drukken figuren en uw budget, komen wij met een advies voor en de daarbij horende prijs. 

Druk mogelijkheden:

Druk mogelijkheden - Ozden

Openingstijden:

Winkelwagen