Ozden Fashion Amsterdam

Kleding Borduren

Kleding borduren Amsterdam

Heeft u een restaurant of café en wilt u laten zien dat u staat voor kwaliteit? Zit je bij een studentenvereniging en wil je met uw dispuut tiptop voor de dag komen in het nieuwe collegejaar?  Een goede uitstraling zit hem in de details. Kleding laten borduren is dé manier om u en uw collega’s of teamgenoten de chique uitstraling te geven die uw bedrijf, sportploeg of jaarclub verdient.

Jaren ervaring

Wij zijn kleermakers met een schat aan ervaring in huis.

Wij weten alles van kleding

Gedetailleerde logo's en teksten? Wij deinzen niet terug!

Korte levertijd, lage kosten

Wij hanteren korte levertijden hebben en scherpe prijzen.

Wat ons uniek maakt!

Ervaren specialisten uit Amsterdam en omstreken.

Logo's Borduren

Wij borduren kleding machinaal. Dat betekent niet dat kleding borduren geen echte ambacht is. Bij de keuze van de materialen en naalden komen onze kleermakersogen steevast van pas. We borduren kleding op een verfijnde manier, met oog voor detail.

Teksten Borduren

Teksten borduren, zelfs als die tekst aan elkaar geschreven is. Dat geeft extra mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld contact- of adresgegevens kwijt op uw werkpolo. Of een motto of overwinningskreet om het teamgevoel van uw sportploeg te vergroten.

Duurzaam Borduren

Kleding borduren is dé manier om duurzaam en slijtvast logo’s op (werk)kleding te drukken. Veel van onze klanten zijn ondernemer in bijvoorbeeld de bouw of het stratenmaken.  Zwaar werk. Hun werknemers zijn gebaat bij stevige, slijtvaste werkkleding die tegen een stootje kan.

Slijtvast Borduren

Wij borduren logo’s en contactgegevens op overalls, werkjasse en werkbroeken. Want ze weten inmiddels dat het borduurwerk langer meegaat dan de werkkleding zelf. Wij borduren kleding vaak met polyester garen. Polyester kun je tot 95 graden wassen. Hoe versleten de werkkleren van uw werknemers ook zijn, ons borduurwerk blijft goed leesbaar!

Populaire producten uit eigen voorraad

Bekijk onze catalogus voor de mooiste en hoogwaardige kleding uit eigen voorraad. Direct bedrukt of geborduurd, snel geleverd en scherpe prijs.

Bekijk al onze producten:

Gratis prijsaanvraag

Wij kunnen alles vakkundig borduren!

Kleding borduren hoeft niet lang te duren. Wij staan bekend om onze snelle levertijd. Grote oplagen kunnen wij al binnen 1 week leveren. Op grond van de grootte van de oplage, de vorm en kleuren van de te drukken figuren en uw budget, komen wij met een advies voor en de daarbij horende prijs. 

Druk mogelijkheden:

Druk mogelijkheden - Ozden

Openingstijden:

Winkelwagen