Ozden Fashion Amsterdam

Truien Bedrukken

Truien Bedrukken Amsterdam

Bij Özden zijn we gepassioneerd door het bedrukken en borduren van kleding en accessoires, zoals truien. Of het nu gaat om het promoten van uw bedrijf, het creëren van een uniek fashion statement, of het versterken van de teamgeest binnen uw sportteam, wij leveren hoogwaardige, gepersonaliseerde truien die perfect aansluiten bij uw behoeften en stijl.

Jaren ervaring

Wij zijn kleermakers met een schat aan ervaring in huis.

Wij weten alles van kleding

Gedetailleerde logo's en teksten? Wij deinzen niet terug!

Korte levertijd, lage kosten

Wij hanteren korte levertijden hebben en scherpe prijzen.

Kleding bedrukken

Wat ons uniek maakt!

Ervaren specialisten uit Amsterdam en omstreken.

BabyTrui Bedrukken

Truien Bedrukken: Maatwerk voor Particulieren, Bedrijven & Sportteams

Voor elke klant en voor elk oplage aantal staan wij van Özden klaar. Lever een gepersonaliseerd ontwerp aan, kies een van onze of lever je eigen hoodies of truien aan, en wij gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag. Als je nou gezamenlijk met je vrienden een leuke trui wilt voor de wintersportreis, je personeel in comfortabele bedrijfsoutfit wilt zien of je sportteam een fijne trui aanbiedt voor na de website. Het geeft altijd een teamgevoel en verbindt mensen.

Geschikte Druktechniek:
Kwaliteit Voorop!

Voor iedere toepassing kiezen wij de meest geschikte druktechniek. We houden daarbij rekening met de soort stof die bedrukt moet worden en de dikte en rekbaarheid van die stof. Tevens speelt de vorm van het te bedrukken kleding speelt een rol.
Zeefdrukken is een geschikte methode voor vlakke ondergronden, zoals kledingstukken, vlaggen en kleden. Zeefdrukken wordt veel toegepast bij artistieke & modieuze doeleinden.

T-shirt Bedrukken
Werkkleding Bedrukken

Truien Bedrukken voor Bedrijven: Perfecte Promotie Artikelen

Truien bedrukken voor bedrijven biedt een effectieve manier om uw merk te promoten. Bedrukte truien kunnen dienen als promotionele artikelen tijdens evenementen, beurzen en als onderdeel van uw dagelijkse bedrijfsuitrusting. Ze bieden zichtbaarheid en creëren een professionele uitstraling voor uw team. Daarnaast kunt u bij Özden kiezen voor een volledig gepersonaliseerde bedrijfsuitrusting. We hebben technieken voor alle soorten stoffen en ondergronden, waardoor we altijd een oplossing op maat kunnen bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we uw bedrijfsimago kunnen versterken.

Gepersonaliseerde Truien Bedrukken voor Sportteams

Maak uw sportteam uniek en herkenbaar met gepersonaliseerde truien. Voeg teamlogo’s, namen en nummers toe om eenheid en teamgeest te bevorderen. Onze hoogwaardige bedrukkingstechnieken zorgen ervoor dat de ontwerpen lang meegaan, zelfs na intensief gebruik en wassen.

Truien Bedrukken

Kleding Geschikt Voor Bedrukking

Bij Özden bieden we een uitgebreid assortiment kleding dat volledig kan worden gepersonaliseerd met uw eigen ontwerpen en logo’s. Met onze twee websites vol catalogi kunt u kiezen uit een breed scala aan kledingstukken, variërend van sportshirts en trainingsbroeken tot jassen en accessoires, allemaal geschikt om te worden bedrukt met uw unieke ontwerpen.

Of u nu op zoek bent naar truien voor uw team, bedrijf, of persoonlijke gebruik, wij hebben de expertise om aan al uw behoeften te voldoen. Onze catalogi bieden een ruime keuze aan merken, stijlen, maten en kleuren, zodat u zeker iets vindt dat perfect past bij uw smaak en budget.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw truien kunnen transformeren met onze professionele bedrukkingsservice en uitgebreide catalogusselectie. Met Özden bent u verzekerd van hoogwaardige truien die perfect passen bij uw stijl en behoeften.

Bedrukte Truien als Cadeau:
Persoonlijke en Creatieve Geschenken

Geef een uniek cadeau met bedrukte truien! Met levendige kleuren en de mogelijkheid voor full-color designs, zijn bedrukte truien een persoonlijke en creatieve keuze. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of speciale gelegenheid, een bedrukte trui is een geschenk dat zeker in de smaak zal vallen. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp een trui die perfect past bij de persoonlijkheid van de ontvanger. Met Ödzen ben je verzekerd van hoogwaardige bedrukkingen die lang meegaan en een blijvende indruk achterlaten.

Populaire Producten uit Eigen Voorraad

Bekijk onze catalogus voor de mooiste en hoogwaardige kleding uit eigen voorraad.
Direct bedrukt of geborduurd, snel geleverd en scherpe prijs.

Bekijk al onze producten:

Gratis prijsaanvraag

Wij kunnen alles vakkundig bedrukken!

Kleding bedrukken hoeft niet lang te duren. Wij staan bekend om onze snelle levertijd. Grote oplagen kunnen wij al binnen 1 week leveren. Op grond van de grootte van de oplage, de vorm en kleuren van de te drukken figuren en uw budget, komen wij met een advies voor de druktechniek (zeefdrukken, DTG, sublimatie of transferdruk) en de daarbij horende prijs. Een grote oplage valt sneller en voordeliger te zeefdrukken dan te bedrukken met DTG (direct to garment), terwijl voor een kleine oplage DTG weer aantrekkelijker is. 

Druk mogelijkheden:

Druk mogelijkheden - Ozden

Openingstijden:

Winkelwagen